Els Contes i jo

Potser hi va haver una vegada, però no la recordo com si fos única. De petita que m’ha agradat molt llegir. He gaudit de cadascun dels llibres, submergint-me en les històries com si les pogués viure en la meva pell, a través de cada mot, de cada imatge imaginada, de cada emoció sentida. Imatges i paraules que m’han corprès, ja fossin llegides o escoltades, fins a atrapar-me en aquest món de fantasia i llum.

Alhora, tampoc no tinc memòria del primer cop que vaig començar a escriure pensaments, poemes, petites històries, diaris personals… escriure és com respirar, inevitable, espontani, necessari, vital.

La lectura i l’escriptura em vam portar a fer de periodista, per explicar històries, relats de la vida dels altres. I, poc a poc, el teatre i la narració oral van fer-se presents i, entremaliats, s’han fet espai per fer-me descobrir el plaer de la pròpia parla, de les pròpies històries, del llenguatge del cos.

Jo ara sóc narradora. M’hi dedico professionalment des del 2012 i navego a través de les paraules que he llegit, he sentit, he somiat o he escrit, per transformar-les en les realitats que cadascú vulgui sentir o somiar.

Siembra L

Al mateix temps, els contes, com les arrels dels arbres, també han pres possessió i protagonisme de la meva feina com a coach i terapeuta, ensenyant-me tota la saviesa, tots els aprenentatges que, de la pròpia vida, s’hi poden fer. I es així, com, a través de la història escrita i narrada, jo em conec i m’aprenc cada dia i també acompanyo a les persones que tenen el coratge de conèixer-se i aprendre a decidir com volen viure, sentir i desenvolupar-se dins del propi conte que protagonitzen i que és, la seva vida.

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: